Werkzaamheden bij Tamoil Tankstation Heino

· Werkzaamheden

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden de brandstofinstallaties van onze tankstations regelmatig gekeurd. Op maandag 28 juni gaan we in Heino beginnen. De werkzaamheden bij Tamoil tankstation Heino aan de C. Huygensstraat 2 vinden plaats van maandag 28 juni t/m vrijdag 2 juli 2021.

Werkzaamheden Tamoil tankstation Heino

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de keuring geen Racing Power en geen HVO 20 getankt kan worden. De overige brandstoffen zijn wel beschikbaar. Wanneer alles volgens planning verloopt is het tankstation op vrijdag 2 juli in de loop van de middag weer operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Tamoil netwerk

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op onze website https://tamoil.nl/tankstations.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007300. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.