Werkzaamheden bij Tamoil Express Amersfoort

· Werkzaamheden

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Van maandag 14 juni t/m woensdag 16 juni  a.s. staan er werkzaamheden gepland in Amersfoort. Tijdens de werkzaamheden bij Tamoil Express Amersfoort aan de Havenweg  23 is het station tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar voor het tanken van brandstoffen. Op donderdag 18 en vrijdag 19 juni zijn er nog wel werkzaamheden, maar het station is dan wel bereikbaar. U kunt dan gebruik maken van de CNG installatie, ook kunt u diesel en AdBlue tanken. De werkzaamheden zullen op vrijdagmiddag 18 juni afgerond zijn.  Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar onze pomplocator.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.