Werkzaamheden bij Tamoil Express Groningen Gotenburgweg

· Werkzaamheden

Wij geloven dat als je zuinig op je spullen bent deze langer meegaan. Soms is het echter beter om nieuwe onderdelen te plaatsen. Daarom gaan we aan de slag bij Tamoil Express aan de Gotenburgweg 7 in Groningen. Tijdens de werkzaamheden is het tankstation gesloten van maandag 10 t/m vrijdag 21 februari 2020.

Werkzaamheden Tamoil Groningen

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Voor uw en onze veiligheid is het echter beter dat er tijdens de werkzaamheden geen brandstoffen getankt kunnen worden. Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op vrijdag 21 februari 2020 in de loop van de middag weer open. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

U kunt tijdens werkzaamheden ook terecht bij de andere Tamoil stations in Groningen, zoals:

  • Tamoil Express aan de Peizerweg 97 in Groningen
  • Tamoil Express aan de Pop Dijkemaweg 31a in Groningen

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 500 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op deze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.