Werkzaamheden bij Tamoil Express Heeze

· Werkzaamheden

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen, daarom zal de brandstofpomp bij Tamoil Express Heeze worden vernieuwd. De werkzaamheden bij dit station vinden plaats op woensdag 22 november 2023.

Dat betekent dat er tijdens de vervanging geen brandstoffen getankt kunnen worden, Welkoop zal wel geopend zijn tijdens de werkzaamheden. Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation aan het einde van woensdagmiddag 22 november weer operationeel. U kunt dan ook weer gebruik maken van de Superplus 98 brandstof.  Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

U kunt tijdens werkzaamheden ook terecht bij de andere Tamoil stations in de buurt zoals:  

  • Tamoil Express Geldrop, Bogardeind 176a, 5664 EN Geldrop    

Heeft u een Tamoil tankpas?

Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u naar de pomplocator op onze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.