Werkzaamheden bij Tamoil Express Raamsdonksveer

· Werkzaamheden

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Op maandag 7 december zijn we in Raamsdonksveer begonnen met vervanging van de pompen. De werkzaamheden bij Tamoil Express Raamsdonksveer aan de Parklaan 3 vinden plaats van maandag 7 december t/m vrijdag 18 december 2020.

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de werkzaamheden geen brandstoffen getankt kunnen worden van maandag 7 december t/m vrijdag 18 december 2020. Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op vrijdag 18 december in de loop van de middag weer operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Tamoil netwerk

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op onze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007300. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.