Werkzaamheden Tamoil Express Bergeijk de Barrier

· Werkzaamheden

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zal dit tankstation worden uitgebreid met nieuwe diesel pompen. De werkzaamheden bij Tamoil Express Bergeijk aan de Barrier 14 vinden plaats van maandag 14 september tot woensdag 30 september 2020.

Wat betekent dit voor u?

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de werkzaamheden geen brandstoffen getankt kunnen worden van donderdag 17 september tot woensdag 24 september 2020. U kunt in de periode van maandag 14 t/m woensdag 16 september en van donderdag 24 september (middag) tot woensdag 30 september gebruik maken van pomp 3, 4 en 5. Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op woensdag 30 september in de loop van de middag weer volledig operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Tamoil netwerk

Uiteraard kunt u met de Tamoil tankpas terecht bij ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op onze website.

  • Tamoil Express, Broekstraat 421, 5571 KL Bergeijk
  • Tamoil Express Westerhoven, Braambos 1, 5563 AB Westerhoven

Let op : Ad Blue is niet verkrijgbaar op deze locaties

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007300. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.