Werkzaamheden Tamoil Express Bergen op Zoom (Konijnenburgweg)

· Werkzaamheden
Werk in uitvoering - Tamoil keurt de tanks

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden de brandstofinstallaties van onze tankstations regelmatig gekeurd. Op 11 mei gaan we in Bergen op Zoom (Konijnenburgweg) beginnen. De werkzaamheden bij Tamoil Express Bergen op Zoom aan de Van Konijnenburgweg 40 vinden plaats van maandag 11 t/m vrijdag 15 mei 2020.

Werkzaamheden Tamoil Express Bergen op Zoom

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de keuring geen brandstoffen getankt kunnen worden op maandag 11 t/m vrijdag 15 mei 2020.

Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op vrijdag 15 mei in de loop van de middag weer operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

U kunt tijdens werkzaamheden ook terecht bij de andere Tamoil stations in de buurt van Bergen op Zoom zoals:

  • Tamoil Express Bergen op Zoom aan de Kastanjelaan 157
  • Tamoil Express Steenbergen aan de Van Bredastraat 1
  • Tamoil Express Steenbergen aan de Wipstraat 4
  • Tamoil Tankstation Tholen aan de Terreplein 1
  • Tamoil Express Huijbergen aan de Bergsestraat 23a

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op deze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.