Werkzaamheden Tamoil Express Eindhoven Bayeuxlaan

· Werkzaamheden

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden de brandstofinstallaties van onze tankstations regelmatig gekeurd. Op maandag 24 augustus gaan we in Eindhoven beginnen. De werkzaamheden bij Tamoil Express Eindhoven aan de Bayeuxlaan 5 vinden plaats van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2020.

Werkzaamheden Tamoil Express Eindhoven Bayeuxlaan

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de keuring geen brandstoffen getankt kunnen worden op maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2020.

Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op vrijdag 28 augustus in de loop van de middag weer operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

U kunt tijdens werkzaamheden ook terecht bij de andere Tamoil stations in de buurt van Eindhoven zoals:

  • Tamoil Tankstation Eindhoven Sint Bonifaciuslaan aan de Sint Bonifaciuslaan 83
  • Tamoil Express Eindhoven Van Konijnenburglaan aan de Willem van Konijnenburglaan 7
  • Tamoil Tankstation Eindhoven Quinten Matsyslaan aan de Quinten Matsijslaan 65
  • Tamoil Express Eindhoven 1e Lieven de Keylaan aan de 1e Lieven de Keylaan 122

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op deze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.