Werkzaamheden Tamoil Express Geldrop

· Werkzaamheden

Om te waarborgen dat Tamoil Express Geldrop aan de hoogste eisen voldoet zal er een tankvervanging plaatsvinden op deze locatie. De werkzaamheden bij Tamoil Express Geldrop aan Bogardeind 176a vinden plaats van maandag 29 augustus t/m zaterdag 1 oktober 2022.

Werkzaamheden Tamoil Express Geldrop

Dat betekent dat er tijdens de keuring geen brandstoffen getankt kunnen worden. Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op zaterdagmiddag 1 oktober aan het einde van de middag weer operationeel. Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

U kunt tijdens werkzaamheden ook terecht bij de andere Tamoil stations in de buurt van Geldrop zoals:

  • Tamoil Express Eindhoven, Quinten Matsyslaan 65, 5642 JC Eindhoven
  • Tamoil Tankstation Eindhoven, Sint Bonifaciuslaan 83, 5643 NB Eindhoven

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u naar de pomplocator op onze website https://tamoil.nl/tankstations.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.