Werkzaamheden Tamoil Express Oosterhesselen

· Werkzaamheden

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden de brandstofinstallaties van onze tankstations regelmatig gekeurd. Op maandag 30 november gaan we in Oosterhesselen beginnen. De werkzaamheden bij Tamoil Express Oosterhesselen aan de Burg. De Kockstraat 73 vinden plaats van maandag 30 november t/m donderdag 3 december.

Wat betekent dit voor u?

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de keuring geen brandstoffen getankt kunnen worden op maandag 30 november t/m donderdag 3 december 2020. Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op donderdag 3 december in de loop van de middag weer operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Tamoil netwerk

Uiteraard kunt u met de Tamoil tankpas terecht bij ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op onze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007300. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.