Werkzaamheden Tamoil Express Raamsdonksveer

· Werkzaamheden

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden de brandstofinstallaties van onze tankstations regelmatig gekeurd. Op dinsdag 25 augustus gaan we in Raamsdonksveer beginnen. De werkzaamheden bij Tamoil Express Raamsdonksveer aan de Parklaan 3 vinden plaats van dinsdag 25 t/m maandag 31 augustus 2020.

Werkzaamheden Tamoil Express Raamsdonksveer

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de keuring geen brandstoffen getankt kunnen worden op dinsdag 25 t/m maandag 31 augustus 2020.

Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op maandag 31 augustus in de loop van de middag weer operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

U kunt tijdens werkzaamheden ook terecht bij de andere Tamoil stations in de buurt van Raamsdonksveer zoals:

  • Tamoil Express Oosteind aan de Provincialeweg 98

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op deze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.