Werkzaamheden Tamoil Express s’-Gravenpolder

· Werkzaamheden

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden de brandstofinstallaties van onze tankstations regelmatig gekeurd. Van dinsdag 8 tot en met woensdagmorgen 2 maart staan er werkzaamheden gepland bij Tamoil Express aan de Baarlandsezandweg 1 in s’-Gravenpolder. Tijdens de werkzaamheden kunt u geen gebruik maken van de brandstofpompen. U kunt wel gewoon gebruik maken van de wasgelegenheid en de stofzuigerunit.

Het station zal naar verwachting aan het begin van de donderdagmiddag weer operationeel zijn. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locatie

  • Tamoil Express Heinkenszand, Noordlandseweg 7b, 4451 RM Heinkenszand

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op onze website https://tamoil.nl/tankstations.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007300. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.