Werkzaamheden Tamoil Express Sint Pancras

· Werkzaamheden

Bij Tamoil Express aan de Helling 19 in Sint Pancras wordt de luifel gerenoveerd. De werkzaamheden staan gepland van vrijdag 14 t/m uiterlijk donderdag 20 februari 2020.

Wat betekent dit voor u?

De werkzaamheden aan de luifel beginnen op vrijdag 14 februari, het tankstation is dan gesloten van 7.00 uur tot ongeveer 15.00 uur, daarna is het tankstation weer open.

Na het weekend op maandag 17 februari is het tankstation vanaf 7.00 uur tot ongeveer 14.00 uur gesloten. Hierna zal het station weer open zijn. De werkzaamheden zullen uiterlijk op donderdag 20 februari zijn afgerond. Op de overige dagen proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Alvast bedankt voor uw begrip.   

Tamoil netwerk

Uiteraard kunt u met de Tamoil tankpas terecht bij alle tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op onze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320.  Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.