Werkzaamheden Tamoil Tankstation Schijf

· Werkzaamheden
Werkzaamheden Tamoil Groningen Gotenburgweg

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden de brandstofinstallaties van onze tankstations regelmatig gekeurd. Half april gaan we in Schijf beginnen. De werkzaamheden bij Tamoil Tankstation Schijf aan de Sint Antoniusstraat 23 in Schijf vinden plaats van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 april 2020.

Werkzaamheden Tamoil Tankstation Schijf

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de keuring geen brandstoffen getankt kunnen worden op dinsdag 14 t/m vrijdag 17 april 2020. De shop is deze dagen wel geopend.

Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op vrijdag 17 april in de loop van de middag weer operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

U kunt tijdens werkzaamheden ook terecht bij de andere Tamoil stations in de buurt van Schijf zoals:

  • Tamoil Tankstation Roosendaal aan de Van Beethovenlaan 6 in Roosendaal
  • Tamoil Express Roosendaal aan de Leemstraat 11 in Roosendaal
  • Tamoil Express Sprundel aan de Sint Janstraat 161-A in Sprundel

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op deze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.