Altijd BINGO bij Tamoil!

Doe mee met de Qmusic Tankbonnenbingo en win 2 gratis tankbeurten

Iedere donderdagmiddag is het extra feest bij Qmusic! Het is dan immers tijd voor de Tankbonnenbingo: het spel waarbij de tankbon dient als bingokaart. Vanaf 18 februari 2021 maak je niet kans op 1, maar op 2 gratis tankbeurten! Dat alles mogelijk gemaakt door Tamoil. Zo kan het ook!

Tankbonnenbingo

Tamoil is met Qmusic een samenwerking aangegaan als sponsor van de ‘Tankbonnenbingo’. De bingo wordt iedere donderdag gespeeld vanaf 18 februari tussen 17.30 en 18.00 uur.

Je kunt meespelen met je tankbon, die jouw bingokaart is. Indien de getrokken cijfers op de tankbon staan dan kan je via de Qmusic app je tankbon uploaden en kans maken op vergoeding van de tankbon én op één gratis tankbeurt bij Tamoil (zie onderstaande actievoorwaarden). Dat klinkt toch als muziek in de oren!

Zo doe je mee!

Stuur jouw bonnetje in via de Qmusic app. Kom je in de uitzending, dan win je het getankte bedrag én een gratis tankbeurt bij Tamoil.

Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Kijk hier voor de algemene voorwaarden.

Altijd BINGO bij het tanken!

Voor zowel particuliere als zakelijke Tamoil klanten bestaat de mogelijkheid om altijd extra voordelig te tanken. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd extra voordeel. Allereerst is er een welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter bij de eerste 2 transacties. Vervolgens ontvangt men 1 cent extra korting per liter bij de daaropvolgende tankbeurten. Na elke 350 liter geldt weer 5 cent extra korting per liter op de eerstvolgende tankbeurt.

Zakelijke klanten kunnen extra voordelig tanken met de gratis Tamoil Mobility Card. Daarmee kunnen zij terecht bij meer dan 600 tankstations in Nederland en hebben zij 24/7 toegang tot een online portal om transacties en facturen in te zien, de tankpas te activeren of te blokkeren en zelf autorisaties in te stellen.

Download de gratis Tamoil app en ontvang altijd extra voordeel!