Altijd Bingo met Tamoil

· Nieuws

Iedere donderdagmiddag is het extra feest bij Qmusic! Het is dan immers tijd voor de Tankbonnenbingo: het spel waarbij de tankbon dient als bingokaart. Vanaf 18 februari 2021 maken deelnemers niet kans op 1, maar op 2 gratis tankbeurten! Dat alles mogelijk gemaakt door Tamoil. Zo kan het ook!

Qmusic Tankbonnenbingo

Tamoil is met Qmusic een samenwerking aangegaan als sponsor van de ‘Tankbonnenbingo’. De bingo wordt iedere donderdag gespeeld vanaf 18 februari tussen 17.30 en 18.00 uur.

De luisteraar speelt mee met zijn tankbon, die haar of zijn bingokaart is. Indien de getrokken cijfers op de tankbon staan dan kan hij of zij via de Qmusic app zijn tankbon uploaden en kans maken op vergoeding van de tankbon én op één gratis tankbeurt bij Tamoil (zie actievoorwaarden op www.tamoil.nl/bingo). Dat klinkt toch voor iedereen als muziek in de oren!

Altijd BINGO bij het tanken!

Voor zowel particuliere als zakelijke Tamoil klanten bestaat de mogelijkheid om altijd extra voordelig te tanken. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd extra voordeel. Allereerst is er een welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter bij de eerste 2 transacties. Vervolgens ontvangt men 1 cent extra korting per liter bij de daaropvolgende tankbeurten. Na elke 350 liter geldt weer 5 cent extra korting per liter op de eerstvolgende tankbeurt.

Zakelijke klanten kunnen extra voordelig tanken met de gratis Tamoil Mobility Card. Daarmee kunnen zij terecht bij meer dan 600 tankstations in Nederland en hebben zij 24/7 toegang tot een online portal om transacties en facturen in te zien, de tankpas te activeren of te blokkeren en zelf autorisaties in te stellen.

Particulieren kunnen voor meer informatie kijken op www.tamoil.nl/tamoilapp en zakelijke klanten op www.tamoil.nl/tankpas.