Groen asiel De Wissel tankt voortaan Blauwe Diesel

· Nieuws
Groen asiel De Wissel tankt voortaan Blauwe Diesel.

Net als Tamoil produceren zij hun eigen groene stroom d.m.v. zonnepanelen. Een warmtepomp zorgt voor warm water en verwarming in de koude seizoenen. Als groen asiel vindt Dierenopvang De Wissel het daarom niet meer dan logisch om over te stappen naar Blauwe Diesel powered by Neste MY. Hiermee rijdt Dierenambulance De Wissel voortaan geheel fossielvrij.

De stichting Dierenopvang en Dierenambulance De Wissel nemen dierenleed serieus. En niet alleen achteraf. Door zoveel mogelijk ‘groen’ te zijn willen zij ook vooraf leed voor dier en mens voorkomen.

Blauwe Diesel

Tamoil heeft in samenwerking met Future Fuels Wholesale B.V. Blauwe Diesel B100 op de markt gebracht. Dit product is een HVO, die volledig wordt geproduceerd uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen. Deze synthetische diesel bevat geen fossiele bestanddelen, is emissiearm en reduceert de CO2 uitstoot met maar liefst 89%. Blauwe Diesel is verkrijgbaar bij Tamoil Express in Drachten, Leeuwarden, Marrum, Suameer en Winsum. Sinds de start van de Elfwegentocht zijn daar ook de Tamoil stations in Akkrum, Kollum en Wolvega bijgekomen. Meer weten? U vindt het op de productpagina.