Nu ook de Tamoil Zakelijk app

· Nieuws

Een mooie primeur!  Sinds kort is de Tamoil Zakelijk app beschikbaar. Dat betekent dat zakelijke rijders nu dus ook gebruik kunnen maken van een app en daarmee voordelig kunnen tanken en gemakkelijk kunnen betalen: zonder gebruik te maken van hun plastic tankpas maar vanzelfsprekend met hun korting. De app is gratis te downloaden.  

Als u in bezit bent van een Tamoil Mobility Card is de Tamoil Zakelijk app direct te gebruiken door invoer van uw kaartnummer in de app. De kosten voor de getankte liters worden geïncasseerd van de zakelijke rekening met aftrek van de overeengekomen korting met Tamoil.

Bent u een zakelijke klant en heeft u nog geen Tamoil Mobility Card? Vraag deze dan direct online aan of download het aanvraagformulier op de website. Na ontvangst van uw Tamoil Mobility Card kunt u direct de Tamoil Zakelijk app downloaden. U profiteert natuurlijk ook van de voordelen van onze online portal die gekoppeld is aan uw Tamoil Mobility Card.

Download de Tamoil Zakelijk app

U downloadt de Tamoil Zakelijk app gemakkelijk via één van onderstaande buttons:

Heeft u verdere vragen

Raadpleeg dan Tamoil Zakelijk app op onze website of neem contact op met onze Customer Service. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 – 400 7300. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar info@tamoil.nl.