XXIMO voegt 200 tankstations van Tamoil toe aan netwerk in Nederland

· Nieuws

Vanaf vandaag kunnen XXIMO-kaarthouders ook terecht bij de 200 tankstations in het netwerk van Tamoil. Door dit nieuwe partnership kan vanaf nu met de XXImo-kaart bij 80 procent van de Nederlandse tankstations worden betaald.

Betaalgemak en lage prijzen

Met de toevoeging van de Tamoil-tankstations is met name het voordeligste categorie C-netwerk van XXIMO verder uitgebreid. Hierdoor is het voor bedrijven nog eenvoudiger geworden om medewerkers een Mobility Card te verschaffen, die zowel de hoogst mogelijke korting op brandstof biedt als het meest brede netwerk in de markt van voordelige stations. Bedrijven besparen hiermee al snel vijf tot 12,5 procent op hun brandstofkosten.

Patrick Bunnik, CEO van XXIMO: “Tamoil timmert flink aan de weg en focust op lage prijzen. Dat is exact wat bedrijven in alle onderzoeken aangeven het meest belangrijk te vinden: kosten besparen. Dat past dus prima. Het opbouwen van ons eigen tanknetwerk was een flinke uitdaging, waar onze klanten nu veel plezier van hebben. We blijven ons netwerk verder optimaliseren, ook in parkeren, taxi, openbaar vervoer, hotels, deelauto’s en -fietsen.”

Met 200 tankstations en meer dan 50 jaar ervaring op de Nederlandse brandstofmarkt staat service bij Tamoil voorop. “Naast onze scherpe prijzen willen wij ook betalen zo makkelijk mogelijk maken.”, aldus Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland. “Tanken en betalen is bij Tamoil snel en eenvoudig geregeld. Zowel in de shop of via de betaalautomaat bij de pompen. De klant bepaalt uiteindelijk op welke manier hij dat het liefste doet. De acceptatie van XXIMO is hiermee een waardevolle aanvulling van onze services bij zowel bemande als onbemande tankstations.”