Nog meer klanten profiteren van Tankey

· Nieuws
Nog meer klanten profiteren van Tankey

Na een succesvolle test van ruim een jaar hebben energiedirect.nl en Tamoil Nederland besloten om Tankey verder uit te rollen. De app is in een nieuw jasje gestoken en wordt door energiedirect.nl met een nieuwe campagne gepromoot. Zo profiteren nog meer klanten van Tankey!

Ronald Kempen, directeur Tamoil Nederland: “Tamoil laat samen met energiedirect.nl nog meer consumenten profiteren van extra korting aan de pomp met de loyaliteitsapp Tankey. Het feit dat zowel energiedirect.nl als Tamoil er altijd naar streven hun klant extra voordelige energie aan te bieden maakt deze samenwerking zo passend en de reden om deze verder uit te breiden. Voor nog meer klanten van energiedirect.nl zijn wij daarmee één van de goedkoopste aanbieders van brandstof in hun omgeving.”

Wat is Tankey ook alweer?

Tamoil Nederland en energiedirect.nl zorgen er samen voor dat tanken goedkoper wordt. Met Tankey krijgen klanten van energiedirect.nl bij elke tankbeurt 5 cent extra korting per liter vanaf de pompprijs.

Tankey, de tankvoordeel-app van energiedirect.nl, heeft haar aantal aangesloten tankstations weten te verhogen naar zo’n 300 tankstations in Nederland, waaronder ruim 180 van Tamoil. Sinds de lancering in 2017 is er reeds 73.000 keer getankt met Tankey. Tankey is gratis te downloaden in de App Store en de Play Store. De CO2 uitstoot van de app-gebruikers wordt sinds vorige maand gecompenseerd. Dit past goed bij onze gezamenlijke aandacht voor duurzaamheid.

Wil je meer weten over Tankey? Kijk dan even op de website van energiedirect.nl.