energiedirect.nl klanten tanken vanaf vandaag goedkoper met de Tankey app bij Tamoil

· Nieuws
Tanken wordt goedkoper met Tankey

Tanken wordt goedkoper met ‘Tankey’

Tamoil Nederland en energiedirect.nl lanceren vandaag een nieuw loyaliteitsprogramma onder de naam ‘Tankey”. Zo zorgen zij er samen voor dat tanken goedkoper wordt. Met een app krijgen klanten van energiedirect.nl bij elke tankbeurt 5 cent extra korting, vanaf de pompprijs, per liter bij ruim 175 tankstations.

Eén landelijk loyaliteitsprogramma

Peter Etman, directeur Tamoil Nederland: “Wij waren op zoek naar één landelijk loyaliteitsprogramma voor tankstations dat duidelijk afwijkt van alle bestaande programma’s. De samenwerking met energiedirect.nl vult deze vraag in. Zowel Tamoil als energiedirect.nl bieden hun klant voordelige energie, ieder op een eigen, no-nonsense manier. Vanaf nu zijn wij voor klanten van energiedirect.nl één van de goedkoopste aanbieders van brandstof in hun omgeving.”

Klanten belonen met direct voordeel op brandstof

Mark van Zon, commercieel directeur energiedirect.nl: “De meeste energieleveranciers zijn gericht op het werven van nieuwe klanten. Wij zijn met bestaande klanten minstens zo blij als met nieuwe klanten. Naast scherpe energieprijzen belonen we onze klanten daarom, samen met Tamoil Nederland, met direct voordeel aan de pomp. Net als energie is brandstof een belangrijke kostenpost op het Nederlandse huishoudboekje. Naast voordeel, geeft de Tankey app ook direct inzicht in brandstofverbruik- en kosten, in- en exclusief de korting . Zo kunnen klanten eenvoudig zien hoeveel (minder) zij aan brandstof kwijt zijn.”

Hoe werkt de app?

Tankey is gratis verkrijgbaar in de App Store of Google Play Store. In de app zie je welke prijs het dichtstbijzijnde tankstation rekent en welk voordeel het oplevert. Aangekomen bij een deelnemend tankstation herkent de app de locatie. Je selecteert in de app het pompnummer. De app wijst direct de korting toe aan jouw pomp en verrekent deze bij de betaling. In de app kun je na het tanken het totale voordeel aflezen en kun je tevens je contract bij energiedirect.nl verlengen. Je voordeel loopt dan op tot 8 cent extra korting per liter brandstof. Kijk voor nog meer informatie op www.energiedirect.nl/tankey.